KASVATUSPERIAATTEITANI:

Sinullekko parson?

Kasvatan parsoneita pienimuotoisesti kotioloissa perheen arjen keskellä, jossa pennut tottuvat lapsiin, toisiin koiriin, muihin eläimiin sekä ihmisiin.
Pyrin kasvattamaan terveitä, hyvä luonteisia ja rakenteisia, alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa sopivia parsoneita. Mielestäni tärkeitä ominaisuuksia parsonissa ovat: hyvä hermorakenne, riistaviettinen, itsevarma, ystävällinen ja avoin, sekä miellyttämisenhaluinen. Parsonista saa todella monipuolisen harrastuskoiran myös jahtikauden ulkopuolella näiden ominaisuuksien myötä. Parsoni soveltuu lajiin kuin lajiin; kuten esimerkiksi agilityyn, näyttelyihin, tokoon, erilaisiin metsästys muotoihin; pienpetopyyntiin, lintumetsälle, haavakoiden jäljestykseen ym.'

Kasvattajana etsin kasvateilleni yhteistyökykyistä, harrastavaa ja hyvää elinikäistä kotia. Kasvattieni elämää haluan seurata myös pentuajan jälkeen, joten kuulumiset ja kuvat ovat erittäin tervetulleita. Minulta saa apua harrastustoiminnassa, koirien hoidossa sekä ongelmatilanteissa. Järjestän myös tapaamisia ja voin tarpeentullen myös käyttää kasvattejani näyttelyissä ja kokeissa.

Kun laitat pentukyselyä tulemaan; kerrothan itsestäsi, harrastuksistasi ja mihin käyttötarkoitukseen olet koiraa ottamassa.
PENNUN OSTAJALLE, kun ostat pennun minulta:

- pentujen vanhemmat ovat silmä- ja polvitarkastettuja sekä PLL, LOA ja SCA testattuja
- pennut luovutetaan aikaisintaan 7 viikon ikäisenä
- pentu on rekisteröity Suomen Kennelliittoon, se on eläinlääkärin tarkastama, mikrosirutettu ja 2-3 kertaa madotettu
- pennun mukana saat rekisteriotteen, kirjallisen hoito- ja ruokintaohjeen, sekä pentupaketin; joka sisältää mm. ruokakupin, leluja ja luita, 2kg pennulle tuttua ruokaa
- lisäksi saat ensimmäisen vuoden jäsenyyden Parsonrussellinterrierit ry:ssä
- pennut kasvavat kotioloissa lapsiperheen arjen keskellä, tottuen muihin koiriin, sekä erilaisten ihmisten käsittelyyn, ulkoiluun ja autoiluun.

Pennunostajana sitoudut:
-käyttämään koirasi virallisissa silmä- ja polvitarkastuksessa (aikaisintaan 2 vuoden iässä)


En myy parsonia sohvaperunaksi! Koiran tulee saada elää aktiivista elämää perheenjäsenenä!

Apua tarvittaessa olen käytettävissä 24/7 !!