FI KVA-VERI FI JVA Repovaaran Esimies "Jaska"

Isä: FI MVA Riiwiön Tuuli-Viiri
Emä: FI KVA-L Repovaaran Beretta
Syntynyt: 29.1.2011
Kasvattaja: Minna Mustalahti
Omistaja: Henna Suhonen
Sukupuoli: uros
Säkäkorkeus: 34cm
Rinnanympärys: 43cm
Turkki: puolikarkea

Koe- ja näyttelytulokset:
Koetulokset voit käydä lukemassa täältä.
LTE: 238p
Näyttelyt: ERI SA VASERT
Agility: mini3 
Mejä: FI JVA
Lut: 2x LUTB
Veri: FI KVA-VERI
Nose Work: Hajutesti eukalyptus Suoritettu 

Terveystulokset:
LOA: terve
PLL: kantaja
SCA: terve
Silmät: terveet (2013, 2014, 2015, 2017, 2021)
Polvet: 0/0 (2013), 1/0 (2015)
Lonkat: B/B (2013)
Kyynärät: 0/0 (2013)
Selkä: LTV3 (epäsymmetrinen), SP0 (puhdas), VA1 (aste1, lievä)
Hampaat: saksipurenta, ei hammaspuutoksia


Jaska on suorittanut jalostustarkastuksen rakenne osion 8.6.2014. Arvostelu löytyy täältä.

"Urosmainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Oikeat pään mittasuhteet. Hyvä purenta. Suora olkavarsi. Hyvä runko, mutta lyhyt rintalasta. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu jäykästi edestä, hyvin takaa." Harto Stockmari 3.2.2013

"Hyvä kokonaisuus, mutta hieman feminiininen kokonaisuus. Hieman kevyt kuono-osa. Lyhyehko paksu kaula. Hyvä selkälinja. Hyvä runko ja luusto. Liikkuu hieman lyhyellä askeleella. Hyvä karvanlaatu" Vesa Lehtonen 29.3.2014


KUVIA Jaskasta
Jaska on minun ensimmäinen parsoni, eikä parempaa koiraa voisi toivoa.
Se on todella monipuolinen harrastuskoira, päälajina meillä on kuitenkin metsästys monessa eri muodossa. Aktiivisemmin pyydetään pienpetoja maan alta ja pinnalta. Jaskalla on otettu supeja, mäyriä ja kettuja. Jaska on meidän jälkikoira, se on SRVA hommissa minulla mukana jäljestämässä haavoittuneita eläimiä. Lintumetsällä se toimii noutavana ja ylös ajavana koirana. 

Jaska on meidän ikiliikkuja, joka paikassa mukana ja aina täydessä vauhdissa :D Sillä on ihan uskomaton moottori ja se jaksaa painaa aina täysiä, tehdään mitä vaan sen kanssa. Kotona sisällä se kuitenkin on rauhallinen. Jaska on kiltti, ihmisystävällinen, avoin ja hyvän hermorakenteen omaava pieni uros. Se on todella yhteistyöhaluinen ja rakastaa tehdä töitä ihmisen kanssa, helposti innostuva, todella leikkisä, nopea oppimaan ja aina valmiina mihin tahansa toimintaan.

Jaska on luolassa työskennellessä hiukan pehmeä, ja se on täysin haukkuva. Jaskalla on kuitenkin erinomainen haku, mutta siltä puuttuu hiukan rohkeutta ja kovuutta mitä kunnon luolakoiralla pitäisi olla. On sillä kuitenkin hurja määrä pienpetoja otettu ja ketun pyynnissä ehdottomasti parhaita koiria karkottavan työskentelytyylinsä ansioista.